На залиха во главен магацин

Игра со топчиња

320.00ден

Опис

Карактеристики:
Помага на малите деца да препознаваат бои и форми, да зголемуваат
набљудување и логичка способност, координација рака-око. Му помага на детето да ја препознае бојата и обликот.

Материјал: пластика
Возраст 3+