На залиха во главен магацин

Едукативна игра со топчиња

460.00ден

Опис

За деца над 4 години.

Комплетност: 36 топчиња, основа, мерна лента, 3 обрачи, 2 стапчиња, глушец со основа, налепници, упатства.

Димензии на кутија 26,5x26x6см