На залиха во главен магацин

Играчка боенка 4 сезони 24м-Chicco

1,190.00ден

Опис

Baby Senses е линија на шарени, привлечни, емпатични играчки кои се однесуваат на предмети што ги сакаат најмладите. Секој момент од денот е можност за децата да го откријат светот околу нив и да ги подобрат своите вештини сами или во друштво на возрасни.
Играчките го стимулираат развојот на сетилата преку вежби за подобрување на меморијата и концентрацијата. Играчките им помагаат на родителите да ги задоволат природните желби на нивните деца за светот околу нив.

4 сезони е книга за боење од текстил со волшебен маркер што може да се користи повеќе пати, што ги учи годишните времиња и нивните карактеристики. Откако ќе го наполните пенкалото со вода, штом неговиот врв ја допре белата страна на книгата, магично ќе се појават боите на сликите. Кога материјалот ќе се исуши, бојата исчезнува и сликите се повторно подготвени за боење ! Можно е да се обои книгата повеќе пати. Вклучен е маркер за повеќекратна употреба.
Книгата е лесна за одржување – може да се пере рачно.