Нема на залиха

Играчка од дрво со чекан и топчиња – Goki 1+

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Деловите од оваа играчка се споени со помош на еластични парчиња, што ја прави отпорна на кршење и побезбедна за игра.

Димензии: 22.2 cm

Материјал: Дрво

Соодветно за возраст од 1 година