На залиха во главен магацин

Играчка Pastel Mini Pack 32 PC – Connetix

3,490.00ден

Опис

Истражете ја вашата имагинација и потонете во учењето STEAM со мини сетот Connetix 32 парчиња пастел. Со 16 квадрати, 8 рамнокраки триаголници и 8 рамностран триаголници во земјени пастелни бои, овој сет е совршен вовед во Connetix!

Дизајнирани да поттикнуваат часови на креативност, забава и учење преку PLAY, децата ќе бидат инспирирани да истражуваат бои, форми и дезени, создавајќи куќи, чамци, животни, паркиралишта и многу повеќе. Прикажувајќи го препознатливиот дизајн на Connetix и безбедносната оцена според меѓународните стандарди, плочките Connetix се дизајнирани да растат со децата додека тие учат, а играњето станува покомплексно.

Соодветно за деца над 3 години.

Вие исто така би сакале…