На залиха во главен магацин

Играчка Rainbow Starter Pack 60 PC – Connetix

5,790.00ден

Опис

Дизајниран да ја поттикне имагинацијата и да ги охрабри децата да го истражуваат учењето STEAM преку PLAY, овој пакет ќе ги инспирира децата да создаваат 2D и 3D дизајни како што се куќи, замоци, фарми, зоолошки градини, паркиралишта, ракети, кули, загатки, кутии за сортирање и капки монети, плус многу повеќе! Гледајте како ги истражуваат концептите на магнетизам, дизајн, облик, обрасци, инженерство, математика и бои додека развиваат фина моторика и вештини за решавање проблеми.

Како висококвалитетна играчка, Connetix ќе расте СО вашето дете додека учи и неговата игра станува посложена.
Соодветно за деца над 3 години.

Вие исто така би сакале…