Нема на залиха

Играчка Полиција 2 Нивоа 1 Автомобил – Faro

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Faro Toys е носител на италијанската традиција за играчки од 1945 година, гаранција за квалитет со 70 годишна традиција.