Нема на залиха

Играчка за бебиња – Виножито – Heimess

4,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчка со активности за бебиња – Виножито. Го поттикнува психомоторниот развој и развојот на видот и на чувството за простор.

Играчките за рана возраст HEIMESS веќе 50 години се изработуваат рачно и од висококвалитетно дрво.

Димензии: 67 x 50 x 57 cm.

Матријал: Дрво

Произведено во Германија.