Нема на залиха

Играчка за влечење ЕЖ – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчка за поттикнување на раниот развој. Помага во развојот на моторичките вештини. Шарената топка се врти додека детето ја влече играчката. Шарените „боцки“ и окото што се врти ќе го воодушеват вашето дете.
Должина на јажето 50 см.
Обоено со водени бои.

Димензии: 15.5 x 5.5 x 13 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 1+