На залиха

Истражи ја Шумата – Headu

990.00ден

SKU: 8059591422304 Категории: ,

Опис

Составете ја сложувалката, внимателно набљудувајте ја илустрацијата и откријте го магичниот свет на шумата. Како вистински научник, треба да водите тетратка со коментари за индивидуалните откритија. Покрај тоа, со користење на магичниот факел можете да го набудувате и она што не може да се види со голо око!

Може да ви се допаѓа и…