На попуст!
Нема на залиха

Камион Food Truck – Chicco

2,960.00ден

Нема на залиха

Опис

Chicco 2 во 1 сет камион со храна го поттикнува учењето преку игра. Активен центар кој им овозможува на малите да работат со нивната имагинација, во кујна да прават вкусни јадења, да служат гости и да наплатат сметка. Камионот кажува преку 50 фрази, мелодии и реални звуци кои ќе ја инспирираат имагинативната игра и ќе го оживеат овој сет.

Затворете го капакот и тргнете ја завесата да го претворите камионот за храна во возило со туркање, носејќи ги вашите кулинарски вештини на нова локација покрај морето или на локалниот пазар. На купувачите им нуди вкусни бургери, полни со домат, плескавица, јајце. Полно со забавни електронски активности ги поттикнуваат учењето броеви, букви, први зборови, рецепти и повеќе.

Chicco 2 во 1 сет камион со храна
Го поттикнува учењето преку имагинативна игра
Преку 50 звуци, мелодии и фрази
Учење на букви, зборови
Вклучени 10 додатоци
Затворете го капакот за да го трансформирате во камион со туркање