Нема на залиха

Камион со 4 автомобили – Janod

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Камион за транспорт на автомобили. Може да носи 4 автомобили, по 2 на двете нивоа. Едноставен е за користење: само повлечете ги црвените рачки наназад за да се спушти рампата и отворете ја вратата. Содржи 4 различни тркачки коли.

Димензии: 40 x 10.6 x 15 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 2-6г