Нема на залиха

Камион За Отпад – Lena

830.00ден

Нема на залиха

Опис

Камион за отпад LENA® TRUXX, со галванизирани челични оски, отстранлива корпа за отпад, контејнер за отпад што може да се навалува, кабина за возачот со фигура за играње LENA®. Димензии: 30 см. Погоден за деца од 2 години.

Може да ви се допаѓа и…