Нема на залиха

Караоке Машина – Hola

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Соодветна за деца над 2 години.
Светлосни и музички ефекти;
Функција за снимање;
Доаѓа со микрофон со кој можете да се снимате;
Освен вашата снимка, можете да ги пуштите и оригиналните забавни мелодии.

Вие исто така би сакале…