Нема на залиха

Касичка за пари ПРАСЕ – Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3 години
Димензии: 12,5 x 11 x 12 cm
Материјал: Дрво/Wood

Со оваа касичка, штедењето ќе биде вистинско задоволство.
Оваа дрвена касичка со изглед на прасе, ќе ги инспирира дечињата да ја полнат со монети и банкноти, а истовремено ќе биде и декорација во детската соба. Децата ќе можат да ја видат својата заштеда низ прозорчето на предната страна. Парите можат да се извадат од задната страна на животното, којашто се затвора со магнетно капаче.