Нема на залиха

Клацкалка Коњче 2 во 1 – Dolu

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 години
Максимален капацитет до 35 кг.
Отстранлива база
Може да се користи како клацкалка, но по отстранување на базата детенцето може и да се вози благодарение на тркалцата.
Систем за заклучување и прицврстување на базата.