Нема на залиха

Книга Dino Delightful Day – Leap Frog

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Клучни карактеристики на производот
• Дино се буди и ги посетува местата како што е езерото и зоолошката градина, потоа се враќа дома и во креветот се сеќава на својот прекрасен ден.
• Буквите и зборовите се вткаени во приказната со правилен фонетски звук
• Целосна приказна со почеток, средина и крај за да го подготвува детето на вештините за рано читање
• 3 режими: букви, приказна, музика
• Возраст 12м +