На залиха во главен магацин

Кенгур Носилка – Infantino

4,690.00ден

SKU: 005333 Категории: ,

Опис

Carry On Multi-Pocket Carrier се карактеризира со шест практични џебови, седиште прилагодливо за новороденчиња, постари бебиња и мали деца – обезбедува ергономска заштита во сите фази.
Каишите на рамената и појасот на половината рамномерно ја делат тежината за удобно носење.
Практични џебови со лесен пристап до предметите внатре, поделени на две половини. Едната половина за ваши работи како клучеви и телефон , другата половина за пелени, влажни марамчиња и сл. Дизајнирани така да секогаш наполнетите џебови се протегаа од надворешната страна а не кон детето.
Мрежестата подлога овозможува добра циркулација на воздухот помеѓу детето и родителот во секакви временски услови.
* 4 позиции на носење: свртено кон вас со намален и проширен дел помеѓу ножињата или свртено кон напред со намален или проширен дел помеѓу ножињата.
* Наменето за деца со тежина од 3.6-18.14 кг
* Делот за седење се стеснува за доенчиња и се проширува кај постарите бебиња, обезбедувајќи ергономска поддршка во сите фази
* 6 Практични џебови
* Мрежест материјал за подобра циркулација на воздухот
* Каиши за на рамењата и за околу половината за рамномерно распределување на тежината на детето.