На попуст!
Нема на залиха

Книга за во бања – Подморнца – Janod

650.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа книга за во бања, со мала подморница, ќе ја поттикне имагинацијата кај децата. Тие можат да тргнат во авантура со нивната подморница, којашто ќе ги однесе во длабочините на морето, за да ги сретнат морските животни, а којзнае, можеби да го откријат и царството на сирените.

Димензии: 13,7 x 14,5 x 19 cm
Материјал: Полиетилен винил ацетат (PEVA)
Возраст: 12м+