На залиха во главен магацин

Кола на педали сина – Pilsan

2,990.00ден

Опис

Возраст 3+ на употреба
Димензии: 43.5 x 80 x 55см
Макс. Капацитет на транспорт 35 кг
Одвојлив управувач
Воздушна свирка
Движечко огледало
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина е погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции