Нема на залиха

Количка Crazy Doggy – Janod

3,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Возете ги своите играчки насекаде во оваа прекрасна количка. Гумените прстени на тркалцата не оставаат траги на подот и го прават движењето на оваа количка многу тивко.

Димензии: 49 x 31 x 45.5 cm
Материјал: Дрво/Материјал
Возраст: 1-4г