На залиха во главен магацин

Количка Florence 3 во 1 Grey – Moni

24,990.00ден

SKU: 2835 / 066V75116 Категории ,

Опис

Големина: 90x61x98 cm
Преклопена големина: 61x28x84 cm
Тежина kg: 19,7
Големина на корпа за новороденче: 36x70x20 cm
Максимална тежина kg: 15
Возраст: 0 – 36 месеци
Поставување на седиштето: свртено наназад • свртено напред
Додатоци: Лесно преклоплива • Сошиена еко кожа • Безбедносен појас со 5 точки • Навлака, мека подлога
Додатоци: Торба за додатоци • Прозорец за вентилација на корпа • Навлака за стапала • Преграда за додатоци
Безбедносен систем: безбедносен појас со 5 точки со мека подлога
Потпирач за нозе: Прилагодлив
Тенда: Мрежест прозорец•Отстранлива тенда
Конструкција: Алуминиум
Систем за сопирање: Поврзана сопирачка на задните тркала

Детали:
Опција за целосно лежење во корпата. 3 позиции на тендата и потпирачот за нозе.
3 позиции за прилагодување на висината и положбата на рачката.
Безбедносен појас со 5 точки на поврзување со мека подлога.
Голема тенда со патент, давајќи можност да се отвори мрежестиот прозорец.
Голема шопинг корпа со патент.
Практична чанта за додатоци, која кога целосно ќе се расклопи може да се користи за пресоблекување на детето.
Мека и топла прекривка за стапалата.
Лесна алуминиумска конструкција.
Брзо и компактно преклопување.
Детско седиште за автомобил.