Нема на залиха

Количка Hurra Stone Grey – Foppapedretti

7,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 9700345815 Категории ,

Опис

Hurrà е новата лесна и компактна количка на Foppapedretti со алуминиумска рамка што се склопува како чадор и зафаќа многу малку простор.
Може да се користи од раѓање до приближно 3 години (деца до 15 кг).
Идеално за патувања и кога сте во движење: наслонот за грбот може да се прилагоди во повеќе позиции, заштитната пречка се отвора, а има и ротирачки предни тркала со опција за фиксирање и задни тркала со кочница.
На тендата има забавна отстранлива мека играчка, а на задниот дел корисен џеб за складирање. На горниот дел од тендата има прозорец за гледање на детето.
Зимска прекривка и кабаница за дожд се продаваат одделно.
Hurrà е практична, лесна за ракување, компактна и изгледа убаво!

Димензии:
Димензии во см на отворена количка: 105 x 79/82 x 48
Димензии во см на затворена количка: 108 x 35 x 33
Тежина: 8 кг