Нема на залиха

Количка Sapphire Beige – Moni

3,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 066B201 Категории ,

Опис

Детска летна количка Sapphire.
Наменета за деца од 6 до 36 месеци, со тежина до 15кг.
Предните тркала лесно маневрираат, ротираат за 360°, за да овозможат максимална удобност во движењето.
Кочница на задните тркала за истовремено фиксирање на двете.
Заштитната пречка има копчиња за полесно отворање.
Наслонот за грб и потпирачот за нозе се прилагодуваат во неколку позиции.
Количката лесно и едноставно се затвора.
Тендата се прилагодува на 3 степени, со прозорче преку кое мајката може да го гледа своето дете.
Голема предност на оваа количка е големата тенда, која ќе го штити детето и во најсончевите денови, а лесната конструкција ќе ви ги олесни долгите прошетки.