Нема на залиха

Копмлет за правење совршена пица – Hape

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

„Вкусете“ ја италијанската кујна со овој брилијантен комплет за правење пица.

Содржи: Една основа за пицата со изглед на тесто, којашто може да се исече на 4 парчиња, еден нож за пица, една шпатула многу парчиња морски плодови, зеленчук и други додатоци.

Кутијата е со изглед на печка за пица, којашто може да се претвори и во кутија за достава.

Материјал: Дрво, текстил