Нема на залиха

Креветче Пријатели Плус Со Фиока – Simpson

9,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветчето „Пријатели плус“ е изработено од дрво (бука цврсто дрво) и ласерски врежан МДФ.
Предната страна е подвижна.
Висината на душекот може да се прилагоди на две нивоа.
Креветчето има фиока под нивото за душек и тркалца.
Надворешните димензии се: Должина 125, Ширина 67, Висина 110 см.
Основната боја е бела.

Може да ви се допаѓа и…