Нема на залиха

Креветче Safari Blue-Grey – Moni

3,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Детско креветче на едно ниво
Погодно за домашна употреба и за на патување
Зазема малку простор и е лесно за носење
Практично и компактно, тоа обезбедува место за игра на Вашето дете
Големи прозорци со мрежа погодни за следење на детето
Страничен влез со патент
Дебелина на душек 1,5 см
Практична торба за носење.

Димензии: 73x65x125 см