Нема на залиха

Креветче со 2 Нивоа Once Upon a Time L3 Grey – Cangaroo

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Мирниот сон е неопходен за здрав развој на Вашето бебе. Затоа изборот на креветчето треба да се направи многу внимателно.
Ви го претставуваме монтажното креветче Once upon a time L3, кое е специјално дизајнирано за новороденчиња и деца до 14 кг. Благодарение на неговата можност за лесно и компактно преклопување, може да се користи не само дома, туку и лесно да се транспортира каде било.
На овој начин ќе бидете сигурни дека Вашето малечко ќе ужива во сладок сон каде и да одите. Идеално е и за спиење и за забавни игри. Креветчето има 2 нивоа на прилагодување на висината на душекот, како и удобна подлога за пресоблекување, каде што можете да менувате пелени .
Страничниот отвор за патент му нуди на детето удобен пристап за влез или за излез за време на играта.
Музичката вртелешка со 4 обоени играчки ќе го привлече вниманието на бебето и ќе го забавува со часови.
Производот е изработен од висококвалитетна ленена ткаенина и се истакнува со оригинален дизајн со мотиви од приказните.
Креветчето има 2 тркала за лесно движење, но и можност за закочување. Доаѓа со торба за лесно носење, како и мек душек, погоден за спиење, дебел 1,5 см.9,6 кг
125 х 62 х 73 цм