На залиха во главен магацин

Правиме Хамбургер – Art Craft

250.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Сетот доаѓа со калап, сукало и пластелин во три бои.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…