На залиха во главен магацин

Куќичка За Деца City House – Dolu

5,990.00ден

SKU: 1549Д8 1405А / 3018 Категории , ,

Опис

Возраст 3+
Куќа за внатрешна и надворешна употреба
Шарена со интересен дизајн
Големи прозорци што се отвараат и затвараат и мала врата.
Повеќе деца може да си играат истовремето во куќата.
Лесна за монтирање
Изработена од квлитетна платика и бои што не се оштетоуваат од сончеви зраци
Лесна за одржување
Големина на куќата: 100 х 104 х 125 см