Нема на залиха

Куќичка За Животни – Chicco

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Куќичка за животни. Малата куќичка само што чека да биде откриена, со соби и врати, каде што пет животински ликови и пет форми може да бидат ставени. Детето може да го најде клучот за вратата и да ја отвори, или да го тргне кровот и веднаш да ги извади.