Нема на залиха

Кукли од дрво – Мечиња за облекување Бена и Бенох (Флексибилни) – Goki

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 26.2 x 13 x 5.5 cm
Материјал: Дрво

Што ќе облечат денес Бена и Бенох? Можностите се бесконечни!

Децата ќе поминат часови во облекување на овие симпатични дрвени кукли со изглед на мечиња.

Комплетот вклучува две дрвени мечки, осум облеки коишто можат да се комбинираат и симпатична дрвена кутија за складирање, која има прекрасна илустрација на лизгачкиот капак.

Овие прекрасни пријатели имаат подвижни раце и нозе што им овозможуваат да бидат поставени во најразлични реалистични пози.

Висина на мечињата: 12 см.

Децата ќе ги вежбаат своите моторички вештини и креативноста, додека практикуваат облекување и соблекување на куклите.