Нема на залиха

Кула за редење – Goki

1,250.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 години
Димензии: 7.5 x 7.2 x 27.5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Можеш ли да ја изградиш оваа кула на вистинскиот начин? Оваа играчка е идеална за децата да научат да ги распознаваат формите и да ги спојуваат една со друга.