Нема на залиха

Кувар – Headu

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Дали се сеќавате на рецептот за чоколадна торта? А за лазања? Возбудлив начин за подобрување на визуелната меморија и вештините за набудување. Со повеќе режими на игра и нивоа на тешкотија за да им дозволите на децата од различни возрасти да играат.

100 плочки со состојки; 50 токени со  јадење; 5 готвачки плочки; 4 картички за продавница;

Возраст: 4-8
Материјал: Картон
Димензии на кутија: 18,6 x 25,5 x 6,9 cm