На залиха во главен магацин

Лизгалка на вода Big Splash Slide – Dolu

3,490.00ден

SKU: 992 Д / 1181A / 3002 Категории , ,

Опис

Соодветна за возраст од 3 години.
Димензии: 114 X 189 X 85 cm
Монтирањето е едноставно
Безбедна со големи нелизгачки скали и ергономски шини за фаќање
Може да се користи на отворен и затворен простор
Приклучок за вода
Максимална издржливост: 50 kg
Тежина: 10 kg