Нема на залиха

Лизгалка со лулашка Pink – Moni Garden

13,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавен детски сет базиран според серијата „ WONDER “.
Сетот се состои од лизгалка со прикачен кошаркарски обрач. Основата на лизгалката е нелизгачка, а лулашката има функција за прилагодување на висината. Песок или вода може да се стават во основата на лулашката за поголема стабилност. Како додаток на разноврсноста на комплетот се привлечниот и разнобоен дизајн и страничните панели во форма на замок. Лулашката има светлосен и музички додаток во форма на мече во предниот дел од заштитникот.  Погоден за деца од 3 до 6 години со максимална тежина од 40 кг.

Димензии: 210х147х125 см
Тежина: 17 кг