Нема на залиха

Logic HEADU

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавувајте се додека ги спојувате животинчињата со нивните малечки и со нивната претпочитана храна.
Материјал: Картон
Возраст: 2-5
Димензии на кутија: 18,8 x 18.8 x 6.1 cm