Нема на залиха

Магнетна табла со сметало Сина – Pilsan

4,680.00ден

Нема на залиха

Опис

Магнетна табла со сметало

Употреба 3+ години
– Молив и Бришач
– Часови, денови и сезони
– Помошна алатка за обука за учење
– Помош за учење броеви и четири операции
– Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции