Нема на залиха

Маса со Проектор за Цртање

4,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа масичка – проектор ќе у помогне на вашето дете да ги развие имагинацијата и уметничкото чувство.
Комплетот вклучува столче со кое удобно ќе може да седне на масичката и да црта.
На горниот дел од масичката има држачи за боички и фломастери.

Детскиот проектор за цртање е технички едноставен уред, малата мини-светилка проектира светлина на масата. Проекторот доаѓа со 6 дискови со о 36 слики. Секоја од овие слики може да се проектира на хартија, да се следи, а потоа да се наслика.

Димензии на масичка: 44 cm x 36 cm x 45 cm
Димензии на столче: 30 cm x 20 cm

Потребни се 4 АА батерии.

Вие исто така би сакале…