Нема на залиха

Мебел За Куќичка За Кукли – Бања – Goki

2,130.00ден

Нема на залиха

Опис

Модерен мебел за бања за вашата куќичка за кукли, изработен со особено внимание кон деталите.
Туш со висина 16 cm
Број на парчиња: 16
Материјал: Дрво, текстил

Возраст: 3г+ Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години