Нема на залиха

Мебел за куќичка за кукли – Кујна – Goki

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Класичен мебел со пријатен стил за куќичка за кукли на фармата.
Шкаф со висина = 14 cm
Број на парчиња: 11
Материјал: дрво и текстил

Возраст: 3г+ Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години