Нема на залиха

Мемо игра со силуети – Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Пронајдете ги силуетите и развивајте ја меморијата.

Поврзете го секој предмет со вистинската форма и играјте со животни, овошје, музички инструменти, транспортни средства и играчки. Може да играте и игри со групирање и класификација.

Соодветно за деца од 3-6години

Едукативни придобивки: Просторна интелигенција, меморија, форми и бои
Димензии: 18,8 x 18,8 x 6,1 cm
Возраст: 3-6