Нема на залиха

Моите мали кукли Монтесори Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Изразете преференции и направете избор. Изведување задачи и постигнување цели. Координација на рацете и очите.

Играјте со забавните кукли и научете да препознавате различна облека за секоја пригода. Забавна игра за да научите како да ja разберете задачаta и да ја завршите.

4 кукли; 45 парчиња облека

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Материјал: Картон

Headu – Италија