Нема на залиха

Мојата фарма – Susibelle – Goki

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Многу работи можат да се прават на малата фарма. Со 53 дрвени и прекрасно обоени парчиња, оваа фарма може да се постави на многу различни начини и да се игра со неа со многу фантазија.

Димензии на шталата: 27,1 x 14 x 19,7 cm.

Матријал: Дрво

Соодветно за возраст од 3 години