Нема на залиха

Спознај Ја Азбуката Montessori 3D HEADU

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Дечињата ќе можат да ја склопат големата илустрирана сложувалка и да научат да ја препознаат азбуката и нивните први зборови.

Димензии: 28,50 x 25,50 x 6,10 cm
Димензии на сложувалката: 70 x 50 cm • 26 букви
Материјал: Илустрации • Тврд Картон
Возраст: 3-6 год