На залиха

Мојата Прва Сложувалка Montessori – Џунгла HEADU

990.00ден

SKU: 8059591422380 Категории: ,

Опис

Дечињата ќе се забавуваат со составување на пузлите и ќе можат да ги вметнуваат во нивните соодветни места. Играта е направена со материјали од висок квалиетет, прикладен за деца.

Возраст: 2-4
Материјал: Картон/Дрво
Едукативни придобивки: Координација на рацете и очите • Развој на фините моторички вештини • Учење преку активност • Знаење за животните од џунглата