Нема на залиха

Мојата Прва Сложувалка Montessori – Фарма HEADU

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Дечињата ќе се забавуваат со составување на пузлите и ќе можат да ги вметнуваат во нивните соодветни места. Играта е направена со материјали од висок квалиетет, прикладен за деца.

Возраст: 2-4
Материјал: Картон/Дрво
Едукативни придобивки: Развој на сетилата • Развој на фините моторички вештини • Учење преку активност • Препознавање на животните од фармата