Нема на залиха

Мотор на акумулатор 12V7Ah Legend White – Moni

8,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Мотор на акумулатор Legend
Возраст: 3-8 години
Максимална поддржана тежина: 30 кг
Дополнителни уреди: Предни и задни светла • Музичка функција • MP3 излез • LED светла
Тркала: пластика
Начин на движење: Електричен
Стартува со помош на: копче
Број на места: 1
Батерија: 12V7Ah
Максимална брзина: 7 км на час
14,5 кг
115х52х77 см