На залиха во главен магацин

Tech Balance Bike red – Qplay

3,190.00ден

SKU: BK00114 Категории: ,

Опис

QPlay Tech е баланс велосипед со висококвалитетно рамка, прилагодливо седиште и управувач кои се адаптираат совршено со растот на Вашето дете. Вашето дете може да развива рамнотежа додека игра безбедно, удобно и забавно.

Со баланс велосипедите, Вашето малечко ќе научи да одржува рамнотежа на многу едноставен начин, ќе стекнува безбедност и доверба при учењето да оди и пред да премине на управување на традиционален велосипед. Баланс велосипедите се лесни за употреба, бидејќи децата треба само да ги користат нозете за притискање, сопирање и задржување на велосипедот. Покрај тоа, со овие велосипеди им е потребна помала помош од страна на родителите, бидејќи откако ќе научат да одржуваат рамнотежа, управуваат без помош на возрасен.

Овој баланс велосипед се одликува со удобен и атрактивен дизајн, прилагодливо кожено седиште, управувач прилагодлив во висина, со меки гумени рачки за дополнителна безбедност.