Нема на залиха

Мотор на акумулатор Red

7,990.00ден

Нема на залиха

Опис

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.
• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.
• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.
• Моторот има помошни тркала за да овозможи безбедност на малите моторџии.
• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.
• Димензии на производот: 110х76х36 cm.